Close
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
Email:
contact
E-mail:
office@dental-market.ro
Telefon: 0736-611200
0725-853543
”www.Prima-Info.ro”

Test autoclav Bowie & Dick

Pret vechi: 35,00 lei
Pret: 15,50 lei
:
Cerneala indicatoare nu contine metale grele! Timp de pastrare: 2 ani.

Pentru detalii sunati la:
0736-611200 sau 0725-853543

Test autoclav Bowie & Dick - Pachet Test de Unica Folosinta

 • Schimbarea culorii indicatorului Test autoclav Bowie & Dick din  albastru in negru .
 • Cerneala indicatoare nu contine metale grele!
 • Timp de pastrare Test autoclav Bowie & Dick: 2 ani.
 • Rezultate reproductibile: pachetele de unica folosinta Test autoclav Bowie & Dick nu pot fi utilizate intr-un mod diferit sau necorespunzator.


CARACTERISTICI:


 • Eticheta exterioara asigura identificarea:
  Sterilizator/ Nr. Masina
  Data
  Indicatorul exterior precizeaza procesarea pachetului.
 • Pe pachet Test autoclav Bowie & Dick se specifica: data producerii, data expirarii, lotul, conditiile de depozitare.
 • Dimensiuni maxime Test autoclav Bowie & Dick: 12,5 X 12,5 X 3,5 cm
 • Hartia indicatoare din interiorul pachetului este impregnata cu indicator de culoare albastra care vireaza in negru.


Caracteristici Test autoclav Bowie & Dick:


Noul pachet test de unica folosinta Bowie & Dick este un test foarte sensibil folosit pentru evidentierea aerului rezidual periculos sau a gazelor inerte din camera de sterilizare. Aerul rezidual sau gazele inerte pot periclita procesul de sterilizare.

Cerneala indicatoare Test autoclav Bowie & Dick isi schimba culoarea din albastru deschis in roz atunci cand este expusa anumitor parametrii de sterilizare. Schimbarea culorii este completa si uniforma.


Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick asigura securitate maxima monitorizarii sterilizarii. Se poate aprecia usor corectitudinea evacuarii aerului precum si asigurarea cantitatii corespunzatoare a aburului (concentratie non-critica a gazelor inerte). Numai sterilizatoarele care lucreaza corect vor putea trece testul Bowie & Dick, atunci cand se foloseste noul pachet test de unica folosinta Bowie & Dick.

Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick nu contine metale grele. Nu are miros, nu are scurgeri si nu este vatamator.

Instructiuni de folosire:

1.Controlul de rutina se incepe printr-un test de vid, urmat de un ciclu de incalzire. Astfel, sterilizatorul este pregatit pentru a incepe testul Bowie & Dick.


2.Se plaseaza pachetul de testare orizontal in treimea de jos a camerei, ex. pe platforma inferioara a sistemului de incarcare sau in zona superioara scurgerii. Numai Test autoclav Bowie & Dick trebuie plasat in camera.


3.Se porneste ciclul test Bowie & Dick la 134C temperatura nominala (134C efectiv, pana la max. 138C) pentru 3,0 pana la 3,5 min. Pachetul test de unica folosinta trebuie indepartat imediat la sfarsitul ciclului. Se indeparteaza hartia indicatoare si se examineaza rezultatul.


4.Pentru a citi rezultatul, se plaseaza hartia indicatoare pe o suprafata stralucitoare.


Nota: Nu se plaseaza hartia indicatoare in fata unei surse de lumina. Se compara zona exterioara a hartiei cu cea din centru. Evacuarea suficienta a aerului/gazelor inerte va arata o schimbare a culorii uniforme din albastru in negru. Evacuarea insuficienta a aerului/gazelor inerte va conduce la o schimbare neuniforma a culorii Test autoclav Bowie & Dick, se vor observa pete albastre sau violet in centru, in comparatie cu zona exterioara albastra a hartiei indicatoare. In acest caz, se repeta ciclul Bowie & Dick - daca diagnosticul se confirma, trebuie oprit aparatul si chemat producatorul pentru reparatii/intretinere.


5.Pentru documentare, se pastreaza hartia folosita pentru test la loc intunecos.

Test autoclav Bowie & Dick, sterilizare autoclav, euronda , clasa b