Close
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
Email:
contact
E-mail:
office@dental-market.ro
Telefon: 0736-611200
0775-314567

”www.Prima-Info.ro”

cum cumparam

Cum cumpar?
Foarte simplu!
Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Dupa actionarea butonului, aveti posibilitatea de a stabili cantitatea produselor. Tot in aceasta sectiune, prin actionarea butonului “Continua cumparaturi”, aveti posibilitatea de a alege alte produse in vederea cumpararii. Prin actionarea butonului “Comanda”, veti ajunge in sectiunea in care trebuie completata adresa de livrare, numarul de telefon si datele de facturare. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului “Trimite”
O persoana din cadrul firmei noastre va va contacta imediat pentru confirmarea comenzii si stabilirea eventualelor detalii.
 
Care este valoarea minima a unei comenzi?
Valoarea unei comenzi trebuie sa fie de minim 50 Ron.
 
 
Termenul de livrare:
Pentru comenzile efectuate pana la ora 12.00, trimiterea coletului se va face in aceeasi zi.
Pentru comenzile efectuate dupa ora 12.00, trimiterea coletului se va face in ziua urmatoare.
 
Costurile de transport
Coletele for fi trimise catre Dvs. prin intermediul curierului rapid Fan Courier. Timpul de tranzit al coletelor este de 24 – 48 de ore.
Transportul este GRATUIT in cazul in care valoarea comenzii este mai mare de 800 Ron.
In cazul unei comenzi mai mici de 800 RON, se va percepe o taxa fixa de transport in valoare 37.00 Ron (pentru coletele de 1 KG sau pana la 1 kg),iar la fiecare Kg suplimentar sa adauga 1.8 leu/KG la cei 37.00 de lei.
Acestea sunt valabile numai in cazul in care cabinetul Dvs se afla intr-o localitate cuprinsa in lista de distributie a curierului FanCourier.
La cerere se poate opta si pentru o alta modalitate de transport (posta, alt curier, etc), cu mentiunea ca transportul produsului si rambursul banilor vor fi contra cost.
 
 
Plata
Plata poate sa fie efectuata in urmatoarele moduri:
- in sistem ramburs (se plateste catre curier in momentul in care coletul ajunge la Dvs.)
- prin virament bancar in avans

Politica de returnare

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZIȚII PERSOANE FIZICE: 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C DENTAL MARKET DISTRIBUTION S.R.L de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C DENTAL MARKET DISTRIBUTION S.R.L va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C DENTAL MARKET DISTRIBUTION S.R.L nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate :
a) Forumularul de retragere - se va transmite numai prin e-mail (turbinedentare@gmail.com) - produsele se pot returna dupa confirmarea din partea companiei :

Nume client  :


Numar factura fiscala  :


Denumirea produsului (produselor) si cantitatea :


Motivul returnarii* :


Contul IBAN ** :


Alte mentiuni :
 


* Motivul returnarii nu este obligatoriu conform OUG 34/2014 , exceptand persoanele juridice.
** Obligatoriu in cazul comenzilor achitate cu ordin de plata sau a comenzilor livrate prin curierat rapid si achitate ramburs la livrare (in acest caz, ca metoda optionala de rambursare este mandatul postal, ramburs prin curier sau prin transfer bancar). In cazul persoanelor juridice, se aplica metoda optionala de rambursare: mandatul postal, ramburs prin curier sau prin transfer bancar.

b) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract.

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZIȚII PERSOANE JURIDICE: 

În cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociaților, organizaților, societăților, etc., care sunt înregistrate în baza unui cod fiscal), se aplica toti termenii mentionati in prezenta politica de returnare cu exceptia perioadei de returnare care este de 5 zile calendaristice(returnarea fizica a produselor se va face in maximum 3 zile calendaristice de la confirmarea returnării), iar perioada maximă de returnare a baniilor este de 30 de zile. 
Procedura de returnare este identica ca in cazul persoanelor fizice, adica este obligatorie transmiterea pe e-mail a formalarului mai sus prezentat.

In cazul persoanelor juridice, se aplica metoda optionala de rambursare: mandatul postal, ramburs prin curier sau prin transfer bancar.

3. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse fara ambalajul original si complet, asa cum a fost livrat (pachet complet, asta insemnand si suportii de polistiren sau carton care au rolul de protejare al produsului)

- Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau care nu respectă termenii de garanție;

- Produse care nu respectă termenii certificatului de garanție;

- Produse aduse pe comenzi speciale;

- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid;

- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de cumpărător;

- Produse identice desigilate în cazul achiziționării mai multor bucăți (in acest caz se accepta o singura bucata desigilata);

Produsele care prezintă defecțiuni sau vicii de fabricație (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garanție) în termen de 48 de ore de la recepție vor fi înlocuite (fără alte costuri - în limita stocului disponibil și cu condiția ca produsul să fie pachet complet exact ca în momentul ridicării sau livrării) cu condiția notificării în scris la adresa de e-mail de mai jos. În cazul în care nu se respectă condițiile de returnare, produsul va intra în regim normal de garanție.

DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou) conform celor de mai jos:
SC DENTAL MARKET DISTRIBUTION SRL (dental-market.ro) - Departament Service & Retur
Str. Banat, bloc B2, scara A, ap. 9, Pitesti Arges
Telefon : 0736611200; 

E-mail : turbinedentare@gmail.com