Close
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
Email:
contact
E-mail:
office@dental-market.ro
Telefon: 0736-611200
0725-853543
”www.Prima-Info.ro”

Magnetic Mallet

Pret vechi: 31.000,00 lei
Pret: 25.000,00 lei
:
Un aparat ce poate inlocui cu succes FIZIODISPENSERUL si PIEZOsurgery ideal pentru sinuslift si splitcrest

Pentru detalii sunati la:
0736-611200 sau 0725-853543

Magnetic Mallet este o inovatie în măsură să îmbunătățească standardele de lucru în chirurgie dentară și implantologie.

1362

NOUTĂȚI

- Dispozitiv inovator patentat chirurgical, destinate în principal pentru implantologie, bazate pe tehnica osteotomic ("metoda Summers")
- Masina de gaurit substitut / fiziodispenser și piezotome în cea mai mare parte practica clinică
- Extrem de versatil
- Puncte cheie pentru dentist: chirurgie rapida, în condiții de siguranță, ușor, potrivit pentru cazuri dificile
- Puncte cheie pentru pacient: mai putin invaziv, nici o pierdere de os, recuperare foarte rapida, osteointegrare rapida

AVANTAJUL pentru pacient
- gata cu sindromul BPVV
- Mai putine traumatisme în timpul intervenției chirurgicale
- Recuperare mai rapida
- Nici o pierdere osoasă
- Îmbunătățirea calității osului slab

AVANTAJUL pentru medic
- O mai bună vizibilitate și control
- Procedura de augmentare osoasă simplificată
- Precizie în poziționarea osteotom și aliniere
- Mai mare stabilitate inițială implantului
- Limitarea frezarii in os
- Eliminarea de ridicare sinus cu Caldwell-Luc
- Acces mai bun pentru maxilar posterior
- Simplificarea chirurgiei pe mandibula
- Tehnica mai repida
- Insertia implantului asistata.

Magnetic Mallet fructifica impactul electromagnetic, care permite obtinerea unei forte de impact de inalta intensitate si de durata foarte scurta. Astfel, osul se deformeaza plastic, insa este evitata propagarea in intreaga cutie craniana a acestei forte, cum se intampla de obicei cu loviturile de ciocan chirurgical. Din acest motiv utilizarea Magnetic Mallet previne la pacienti aparitia asa-numitului sindrom vertiginos paroxistic benign, adica simptomatologia postoperatorie de tip vertiginos.

Mai multe detalii pe siteul producatorului

http://www.magneticmallet.com

Cele 4 intensitati diferite de lucru cu care Magnetic Mallet este prevazut, ii permit chirurgului sa dozeze forta in functie de tipul de interventie si de osul vizat, operand cu o mai mare marja de siguranta si cu o precizie mai ridicata. De asemenea, intensitatile presetate permit o repetabilitate a protocoalelor foarte dificil sau imposibil de obtinut cu instrumentele manuale.

................................................................................................

Manerul ergonomic al Magnetic Mallet se foloseste cu o singura mana, iar impulsurile se transmit printr-o pedala de comanda, lasand cealalta mana libera, permitand astfel o mai mare vizibilitate in sectorul operator.

Numerosii medici care au adoptat deja Magnetic Mallet in practica cotidiana a implantologiei, vorbesc cu totii despre aceeasi senzatie de extrema precizie in faza de penetrare a dispozitivelor de expandare osoasa. De fapt, un os cu un invelis foarte corticalizat si un interior slab mineralizat prin natura sa, de obicei deviaza cursul instrumenutului de osteotomie manuala atunci cand acesta trece de la o interfata la alta. In plus, aceeasi dinamica a ciocanului chirurgical uneori transmite la instrumentul de osteotomie forte care nu sunt exact ortogonale pe planul de lucru, cauzand deplasari accidentale ale axului, care in cazul unei persoane neexperimentate sunt dificil de gestionat. Dotarea standard a Magnetic Mallet include un set de 10 varfuri care cuprind lame, dispozitive de expandare osoasa si drivere pentru introducerea implanturilor. Cu aceasta dotare este posibila abordarea tuturor diverselor aplicatii pentru care instrumentul a fost dezvoltat. Un grup de ingineri specializati in biomecanica urmareste constant dezvoltarea de varfuri noi, pentru noi protocoale de utilizare.

Dispozitiv de indepartare a coroanelor Magnetic Mallet poate fi utilizat si pentru indepartarea coroanelor, cu un dispozitiv special, optional. Functionarea sa se bazeaza pe acelasi principiu de generare de impulsuri calibrate si reglabile, cu o dozare a fortei de la 1 la 4, care actioneaza invers fata de traditionalul dispozitiv pentru chirurgie, obtinandu-se astfel un instrument in masura sa provoace deformarea si fragmentarea cimentului de fixare, care are drept consecinta pierderea stabilitatii protezei si indepartarea sa ulterioara.
Dispozitivul de indepartare a coroanelor ii permite operatorului sa foloseasca un sistem mult mai eficient si mai putin traumatizant pentru pacient fata de sistemul manual si fata de alte dispozitive automate care exista in acest moment pe piata.

Probele clinice au demonstrat ca eficienta este optima, atat la indepartarea de punti si de coroane, cat si la implanturi. Se cere o evaluare atenta a cazurilor in care se suspecteaza ca proteza de dedesubt sau bontul, devitalizat sau vital, este fragil, cu scopul de a se evita riscul de fractura.
Dispozitivul de indepartare a coroanelor este furnizat ca al doilea dispozitiv de manipulare optional pentru actualul sistem Magnetic Mallet, intr-o geanta separata, dotat cu cablu si cu 3 varfuri de forme diferite, care se insurubeaza la aceasi dispozitiv.